Award Winning Bruidsfotografie

Journalistieke en creatieve bruidsfotografie

We vinden het altijd bijzonder om getuige te mogen zijn van de liefde die mensen voor elkaar voelen. Dat voelt voor ons als een enorm voorrecht. Nog bijzonderder is het dan als vooraanstaande mensen in de fotografiebranche ons werk ook bijzonder vinden. Dat hebben we al meerdere malen mogen ervaren. We zijn er erg trots op dat onze journalistieke en creatieve trouwfoto’s al veelvuldig genomineerd zijn en meerdere belangrijke Awards gewonnen hebben. Wij doen mee met belangrijke fotowedstrijden om daar scherper en beter van te worden en iedere keer weer iets extra’s leren met als resultaat dat we iedere keer nog beter op zoek gaan naar die mooie en speciale momenten voor in jullie trouwalbum of aan de muur.

 

Award Winning Trouwfotografie

 

Het is dan ook altijd een enorme eer deze belangrijke Awards te winnen voor onze bruidsfotografie. Naast een stuk waardering geeft het winnen van deze bruidsfotografie Awards ons ook een extra boost om door te gaan in de ingeslagen weg van ongedwongen, vernieuwende en dynamische bruidsfotografie. Het winnen van al deze Awards is te danken aan ons hele hardwerkende team en uiteraard al onze lieve bruidsparen die ons de mogelijkheden en vrijheid geven om al deze waanzinnige trouwreportages te kunnen maken!

 


Onze Awards op een rijtje:

• Top 5 Benelux – Masters 2016/2017
• Top 20 Wereldwijd – WPS Excellence Awards 2016/2017
• Winnaar Art of the Second Shot USA
• 2x Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2017
• 2x Fearless Award
• 10x Master Award
• 7x Internationale Best in Wed Award
• 11x WPS Excellence Award


Top 5 Benelux Master Awards

De Masters is een fotowedstrijd waarbij elk kwartaal de beste trouwfoto’s van de benelux bekend gemaakt worden. Een internationale jury met top bruidsfotografen beoordeelt de beste, meest bijzondere en vernieuwende trouwfoto’s. Wij staan in de overall Top 5 van de Benelux.

Top 20 Wereldwijd WPS Excellence

Niet zomaar een award want onze foto’s zijn gekozen door een internationale vakjury die bestaat uit de allerbeste bruidsfotografen ter wereld. Hoe gaaf is het dan om tot de Top 20 Beste bruidsfotografen ter wereld te behoren!