Tarieven Bruidsfotografie // Trouwreportage

Prijzen Trouwreportage

De prijs voor een trouwreportage begint bij € 1.295,- voor 4 uur fotografie op jullie trouwdag. Willen jullie meer uren? Dat kan natuurlijk ook! Jullie kunnen naar eigen wens uitbreiden. Topkwaliteit trouwfotografie, dat willen jullie toch ook?

Prijzen Bruidsfotografie // Wat kunnen jullie verwachten:

  • 4 uur bruidsfotografie
  • Alle trouwfoto’s in hoge resolutie als download + luxe USB
  • Kort voor de bruiloft nog een extra detail/planning gesprek
  • Binnen 1 week na de bruiloft een super gave preview
  • Een mooi luxe basic trouwalbum met 20 pagina’s
  • Drone foto’s [Optioneel / Indien toegestaan]

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Willen jullie ons een paar uur langer boeken of willen jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dat kan ook! Een trouwreportage is uit te breiden met:

– Extra uren trouwfotografie (€175,- per uur)

– Een tweede fotograaf (second shooter)

– Luxe op maat gemaakte trouwalbums

Ongedwongen en echte Momenten Bruidsfotografie Arno de Bruijn fotograaf bruiloft

Ongedwongen en échte momenten

Als bruidsfotograaf zijn we altijd op zoek naar creatieve composities en daar doen we “alles” voor! Kijk er dan ook niet raar van op als we op de grond liggen of in een rare houding staan voor een mooie foto 🙂 

Fotoshoot bruiloft Bruidsfotografie Arno de Bruijn fotograaf bruiloft

Fotoshoot // Trouwreportage

Onzichtbaar leggen wij als journalistieke fotografen de trouwdag vast. De fotoshoot is vooral ongedwongen en ongeforceerd. Wij spelen met licht en compositie, laten jullie jezelf zijn en dat zie je terug in de foto’s!

All-Inclusive pakket Bruidsfotografie Arno de Bruijn bruidsfotograaf

All-Inclusive pakket

Het All-Inclusive pakket is het meest geboekte pakket van dit moment! De hele dag inclusief de feestavond, met als eindresultaat een geweldige trouwreportage vol met alle mooie momenten!

Trouwen in het buitenland?

Een bruiloft op een droomlocatie? Wij reizen graag met jullie mee om jullie droombruiloft op een waanzinnige manier vast te leggen. Wij hebben al eerder huwelijken vast gelegd in Ibiza, Portugal, Italië, Las Vegas (USA), Frankrijk en in Spanje. Ook bij een bruiloft in het buitenland fotograferen wij met twee bruidsfotografen. Vraag naar onze tarieven voor een trouwreportage in het buitenland!

Niet alleen een destination wedding maar ook een after wedding shoot of loveshoot in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ja, IK WIL!

Heb je een vraag of wil je weten of wij beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is!