Twee fotografen op je bruiloft

Meer échte en mooie momenten met twee bruidsfotografen

Laat je mooiste dag ook fotograferen door twee fotografen op je bruiloft. Tijdens de voorbereidingen in de ochtend kunnen we namelijk ook op twee verschillende locaties zijn en zowel de de voorbereidingen van de bruid, maar ook die van de bruidegom fotografen. Met twee fotografen op een huwelijk hebben geen dubbele foto’s, maar krijgen jullie een veel grotere variatie aan trouwfoto’s van jullie bruiloft.

Denk hierbij aan de traan van oma tijdens het Ja-Woord terwijl de andere bruidsfotograaf jullie in beeld brengt terwijl jullie JA zeggen tegen elkaar! Of zoals het voorbeeld hieronder. Tijdens het weggeven van de bruid kon de tweede bruidsfotograaf het weggeven van bovenaf fotograferen, geweldig toch? Ook twee fotografen op jullie bruiloft? Weten of wij nog beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is! neem 

Bruidsfotografie met twee fotografen

Als fotograaf zijn wij onzichtbaar aanwezig op een bruiloft en maken een mooi ongedwongen beeldverhaal met échte momenten. Wij komen altijd met twee fotografen op een bruiloft, zo kunnen we creatief fotograferen en missen we geen enkel moment. Het bijzondere hiervan is ook dat wij vanuit twee oogpunten werken met een unieke en creatieve trouwreportage als eindresultaat!

Gaan jullie trouwen?​

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij? Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? We maken graag kennis met jullie en zijn reuze benieuwd naar jullie mooiste dag!