Workshops

Ben jij bruidsfotograaf of portret fotograaf en wil je jezelf blijven ontwikkelen zodat je foto’s nog mooier, creatiever, professioneler en unieker worden? Er zijn verschillende inspirerende en intensieve workshops voor professionals die net dat stapje extra willen zetten. Als gepassioneerd en ervaren bruidsfotograaf kan Arno je alle tips & tricks en de nieuwste technieken leren. Hoe worden je composities nog dynamischer? Hoe ga jij je zo onderscheiden binnen je eigen stijl dat je foto’s wel eens Award Winning zouden kunnen zijn? Arno werkt graag met jou samen aan je succes tijdens één van onze #BeCreative workshops!

Creatieve (flits)licht workshops

Je kunt kiezen verschillende workshops: #BeCreative en #BeExclusive. De workshop #BeCreative focust op creatief licht, flitslicht en compositie, waaronder Magmods en Modifiers. De #BeExclusive workshop is een privé workshop die afgestemd wordt op wat jij wilt leren. Wat heb je nog niet onder de knie of waar ben je heel benieuwd naar? Je leert het hier! Iedere bruidsfotograaf is welkom, zowel beginners als gevorderden.

 

#BeCreative workshop

Wat gaan we behandelen:
Off-camera reportage flitsers
Magmods
Natuurlijk licht
Lichtreflectie & Modifiers
Creatief fotograferen
Veel nieuwe inspiratie
Tips & Tricks

Wat gaan we doen:
#BeCreative Fotografie boek
Lunch
Hapjes en drankjes

Belangrijk:
Voor beginnende en gevorderden
Max. 7 seats
Tijdsduur: 8 uur

Datums:
Worden binnenkort bekend gemaakt!

Totaalprijs Euro 375,- / Excl. B.T.W.
.

Inschrijven workshop bruidsfotografie

#BeExclusive workshop

Wat gaan we behandelen:
Tijdens deze intensieve workshop
behandelen we al je vragen. Ook
gaan we creatief aan de slag met
(flits)licht, MagMods, compositie
en workflow. Samen zorgen we
voor een boost in je ontwikkeling!

Inclusief:
#BeCreative Fotografie boek
Veel nieuwe inspiratie
Lunch, hapjes en drankjes
Diner

Belangrijk:
Voor beginnende en gevorderden
1 seat (Private workshop)
Tijdsduur: 14 uur

Datum:
Flexibel – Datum in overleg

Totaalprijs Euro 795,- / Excl. B.T.W.
.

Inschrijven exclusieve workshop bruidsfotografie

#BeDifferent Mentoring

Persoonlijke begeleiding:
Tijdens de intensieve mentoring
kijken we niet alleen naar je fotografie,
maar ook naar alle andere aspecten
die hiermee samenhangen. Ik help
je graag verder met de groei
en ontwikkeling van je bedrijf!!

Inclusief:
Portfolio review en workflow check
Website en marketing check
Fotografie, (flits)licht en creativiteit
Bedrijfsvoering, werkwijze enz…

Belangrijk:
Je gaat met mij mee naar een bruiloft!
6 sessies (4u) en extra hulp online
Tijdsduur: 14 uur

Tijdsbestek:
Jaartraject

Totaalprijs Euro 1995,- / Excl. B.T.W.
.

Inschrijven mentoring

 


Mentoring & Coaching

Al enkele jaren werkt Arno als mentor / coach voor leerlingen van de fotografieopleiding van het SintLucas en de FotoVakschool. Als ervaren bruidsfotograaf weet hij immers als geen ander waar je tegenaan loopt, de frustraties en schijnbare onmogelijkheden. Tijdens intensieve, persoonlijke mentoring sessies weet hij deze levenslessen om te zetten op alle gebieden rondom jouw bedrijf. Hij kijkt niet alleen naar de groeimogelijkheden binnen het fotograferen zelf, hij laat je ook stappen maken op het gebied van onder andere marketing en bedrijfsvoering. Dankzij #BeDifferent mentoring kun jij het verschil maken!

#BeComplete Workshop IBIZA

De workshop wordt samen door Arno, Sander en Gonnie in een super gave Ibiza Villa, het ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Wiehoe!!! We gaan naar Ibiza! Dit is niet een workshop om te chillen maar is speciaal gemaakt voor de bruidsfotograaf die een enorme stap wil zetten in zijn ontwikkeling!

Wat gaan we allemaal doen:

Je gaat dus lange intensieve maar heel mooie workshop dagen beleven. Na deze workshop ken je alle in en outs op het gebied van flitsen en het gebruik van MagMods worden je beelden veel creatiever, de composities worden dynamischer en je gaat je onderscheiden. Ook gaan we veel aandacht besteden aan marketing en social-media, maar we hebben ook iets unieks: we gaan aan de slag met poseren en krijgen jullie een speciale workshop Moment Design / Beloved en mogen jullie dit zelf onder professionele begeleiding in praktijk gaan brengen,

Dit is niet alleen super tof voor je portfolio aangezien we ook met een echt bruidspaar gaan oefenen maar ook halen wij jullie uit je comfort zone. Zo kunnen wij jullie maximaal begeleiden en helpen naar een hoger niveau! We hebben een prachtige villa afgehuurd waar de workshop gegeven zal worden. Bij de villa maar ook op echte Ibiza plekjes zullen we veel gaan fotograferen, super tof hé?!

We hebben een hele intensieve, maar ook ruime planning van meer dan 4 dagen opgezet met een hele mooie balans tussen theorie en praktijk zodat er voor iedereen ruim de tijd is om zelf te oefenen, maar ook om mooie beelden te maken voor je eigen portfolio!

Datum:
Zondag 8 oktober t/m donderdag 12 oktober 2017

Totaalprijs Euro 1357,- / Excl. B.T.W.
Excl. vliegtickets / Hotelovernachting
.

Inschrijven workshop bruidsfotografie Ibiza